
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zwartewoudbrood Zwartewoudbrood | 8 sneetjes sneetje | |
Haringfilets Haringfilet | 8 | |
Voorgekookte rode bieten Voorgekookte rode biet | 500 g g | |
Bieslook Bieslook | ||
Citroenrasp Citroenrasp |
Voor de saus
Citroensap Citroensap | 3 cl cl | |
Mayonaise Mayonaise | 2 dl dl | |
Magere yoghurt Magere yoghurt | 2 dl dl | |
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZwartewoudbrood met haring en rode biet
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Laat de haringfilets uitlekken en snijd ze in gelijke stukken. Snijd de rode bieten in schijfjes.
- Meng de mayonaise en de yoghurt met het citroensap en breng op smaak met wat zwarte peper.
- Lepel wat saus op het zwartewoudbrood en schik afwisselend haring en rode biet.
- Werk de toast af met de bieslook en wat zeste van citroen.