De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zwartewoudbrood met haring en rode biet

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zwartewoudbrood Zwartewoudbrood8 sneetjes sneetje
Haringfilets Haringfilet8
Voorgekookte rode bieten Voorgekookte rode biet500 g g
Bieslook Bieslook
Citroenrasp Citroenrasp

Voor de saus

Citroensap Citroensap3 cl cl
Mayonaise Mayonaise2 dl dl
Magere yoghurt Magere yoghurt2 dl dl
Peper Peper

Zwartewoudbrood met haring en rode biet

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(7)

Bereiding

  1. Laat de haringfilets uitlekken en snijd ze in gelijke stukken. Snijd de rode bieten in schijfjes.
  2. Meng de mayonaise en de yoghurt met het citroensap en breng op smaak met wat zwarte peper.
  3. Lepel wat saus op het zwartewoudbrood en schik afwisselend haring en rode biet.
  4. Werk de toast af met de bieslook en wat zeste van citroen.