
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
bruin brood bruin brood | 8 sneetjes sneetje | |
Gerookte forel
Gerookte forel (in reepjes) | 250 g g | |
Rodebietensalade
Rodebietensalade (rauwkost) | 400 g g | |
Groene appels
Groene appel (in dunne plakjes ) | 1 | |
Zure room Zure room | 200 g g | |
Bieslook
Bieslook (fijngehakt) | 2 el el | |
Citroensap Citroensap | 2 el el | |
Frambozenconfituur Frambozenconfituur | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZweedse boterham met gerookte forel, rode bietensla en appel
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng het citroensap, de bieslook en eenlepel olie onder de zure room. Kruid metpeper en zout.
- Besmeer 4 sneetjes brood met de zureroom. Schep er wat van de frambozenconfituurop.
- Beleg verder met de bietensla, plakjesappel en stukjes forel.