De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zweedse boterham met gerookte forel, rode bietensla en appel

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

bruin brood bruin brood8 sneetjes sneetje
Gerookte forel Gerookte forel
(in reepjes)
250 g g
Rodebietensalade Rodebietensalade
(rauwkost)
400 g g
Groene appels Groene appel
(in dunne plakjes )
1
Zure room Zure room200 g g
Bieslook Bieslook
(fijngehakt)
2 el el
Citroensap Citroensap2 el el
Frambozenconfituur Frambozenconfituur2 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Zweedse boterham met gerookte forel, rode bietensla en appel

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(5)

Bereiding

  1. Meng het citroensap, de bieslook en eenlepel olie onder de zure room. Kruid metpeper en zout.
  2. Besmeer 4 sneetjes brood met de zureroom. Schep er wat van de frambozenconfituurop.
  3. Beleg verder met de bietensla, plakjesappel en stukjes forel.