De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs

Verwen je hond met Vlees, Vis, Veggie voor valentijn

Valentijn is het feest van de liefde! En je weet: de liefde gaat door de maag. Maar het is wetenschappelijk bewezen dat veel mensen hun hond liever zien dan hun partner. En de liefde van de hond gaat ook door de maag! Dus serveer je trouwe viervoeter lekker vers voor valentijn en maak een van deze drie hondvriendelijke gerechten. Ga jij voor vlees, vis of veggie voor valentijn?  

Valentijn

Homemade Doggy Ballz

Homemade Doggy Ballz

Kippengehakballetjes met erwtencrème

Pukkie, Pekkie of Poekie, hoe je hond ook heet, met deze zelfgedraaide balletjes gaat je trouwe viervoeter zich zeker kiplekker voelen. Smullen maar!    

Lidl tip: gun je afwasmachine een avondje rust, want na dit recept gaat je hond zéker alle borden willen leeglikken.

Ontdek hier het recept

Veggie Dogé Bowl

Veggie Dogé Bowl (Zoete aardappelpuree met zachtgegaard eitje)

Zoete aardappel-puree met zachtgegaard eitje

Maak je hond helemaal hipster met deze trendy Dogé Bowl. Vegetarisch uiteraard, maar boordevol lekkere smaken en geuren waarvan je viervoeter nog lang zijn of haar snuitje zal schoonlikken.

Lidl tip: geef je hond geen toegang tot het internet na dit gerecht. De kans is groot dat ze naar dekeukenvanlidl.be surfen voor extra hondvriendelijke recepten.

Ontdek hier het recept

Visschotel à la Zalmatiër

Visschotel à la Zalmatiër

Gerookte zalm-tartaar met verse dille

Van labrador tot chihuahua, van poedel tot malteser: elke hond zal deze heerlijke visschotel geweldig appreciëren. Dus, snel aan tafel? 

Lidl tip: creëer een voorwerpvrije ruimte rond je hond wanneer je dit gerecht serveert, want een hevig kwispelende staart is niet uitgesloten. 

Ontdek hier het recept

OPGELET: alle gerechten zijn samengesteld in samenwerking met een dierenarts en zijn geschikt voor honden. Af en toe een zelfgemaakte maaltijd kan geen kwaad, maar het mag niet de basis zijn van hun dagelijks voedingspatroon. De ingrediënten en hoeveelheden kunnen, afhankelijk van jouw hond (ras, leeftijd, reproductieve status, mogelijke intoleranties, enz.), een ander effect hebben. Kies altijd voor een uitgebalanceerd, kwalitatief voedingspatroon op maat van jouw hond. Want vers met liefde bereid, geef je met verstand. 

Heb je nog vragen over de recepten? Niet zeker of ze wel goed zijn voor je hond? Je vindt alle antwoorden in onze Q&A.
Graag gedaan!