De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Champignonslaatje met spinazie en oude gouda

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Champignons Champignons250 g g
Bladspinazie Bladspinazie200 g g
Ansjovisfilets in olijfolie Ansjovisfilet in olijfolie8
Gouda Gouda
(oude)
100 g g
Olijfolie Olijfolie

Champignonslaatje met spinazie en oude gouda

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(9)

Bereiding

  1. Was de bladspinazie en verdeel over borden.
  2. Snij de champignons in plakjes en schik op de spinazie.
  3. Hak de ansjovisfilets fijn en verdeel over de borden. Werk af met enkele druppels olijfolie en schilfers gouda.