Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Couscous Couscous | 180 g g | |
Sjalotten Sjalot | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 0,5 | |
Munt
Munt (fijngehakt) | 2 el el | |
Kerstomaten Kerstomaat | 200 g g | |
Bladspinazie Bladspinazie | 250 g g | |
Avocado's Avocado | 2 | |
Burrata Burrata | 125 g g | |
Eieren Ei | 4 | |
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 4 el el | |
Nootmuskaat Nootmuskaat | 0,5 tl tl | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCouscousbowl met avocado, buffelburrata en een eitje
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de kerstomaten in een ovenschaal, druppel er olijfolie over en kruid met peper en zout. Zet 12 minuten in de oven. Kook de eieren in 6 minuten halfzacht. Spoel onder koud water, pel en halveer.
- Bereid de couscous zoals vermeld op de verpakking. Bak de gesnipperde sjalot met de geperste look glazig in olijfolie. Schep samen met de munt onder de couscous. Kruid met peper en zout. Laat de spinazie in delen slinken in olijfolie. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Snij de avocado’s en buffelburrata in plakjes.
- Verdeel alle ingrediënten over 4 kommen. Schep er een lepel yoghurt op, druppel er nog wat olijfolie over en kruid met peper en zout.