Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Broodjes
Broodje (gehalveerd ) | 2 | |
Avocado's
Avocado (in plakjes ) | 2 | |
Eieren Ei | 4 | |
Azijn Azijn | ||
Bieslook
Bieslook (gehakt) | 2 el el | |
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de saus:
Eidooiers Eidooier | 2 | |
Azijn Azijn | 1 el el | |
Boter Boter | 100 g g | |
Citroensap Citroensap | 2 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listEggs benedict op een broodje
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Pocheer de eieren 4 minuten in zacht kokend water waaraan 1 el azijn is toegevoegd. Halveer de broodjes en rooster ze goudbruin.
- Mix de eidooiers met de azijn glad. Smelt de boter en giet langzaam bij de eidooiers en blijf mixen tot een romige, dikke saus. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
- Beleg elke helft met plakjes avocado en leg er een gepocheerd ei bovenop. Giet er wat van de saus over, bestrooi met de bieslook en de cayennepeper.