Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Parmaham Parmaham | 100 g g | |
Boter Boter | 30 g g | |
Broden Brood | 4 sneetjes sneetje | |
Eieren Ei | 4 | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listEieren uit de oven met parmaham
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Snij de ham in reepjes en bak deze lichtjes aan. Vet 4 ramequins in met de boter. Verwijder de korsten van het brood en druk het brood aan in de ramequins.
- Verdeel er de ham over en breek een ei in elke ramequin. Kruid met peper en zout. Bak 15 minuten in de oven.
TIP: Je kunt naar smaak nog andere ingrediënten toevoegen, bijvoorbeeld chorizo, verse kruiden, knoflook,...