De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kruimeldeegkuipjes met erwtensalade en kwarteleitje_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Sjalotten Sjalot1
Stengels selder Stengel selder
(witte)
1
Munt Munt
(fijngehakt)
2 el el
Groene olijven Groene olijf6
Erwten Erwten
(diepvries)
300 g g
Vellen kruimeldeeg Vel kruimeldeeg1
Mayonaise Mayonaise2 el el
Zilveruitjes Zilveruitjes
(fijngehakte)
2 el el
Kwarteleitjes Kwarteleitje4
Boter Boter
Peper Peper
Zout Zout

Kruimeldeegkuipjes met erwtensalade en kwarteleitje

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(6)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter 8 kleine bloemvormige bakvormpjes met boter en bekleed met het deeg. Duw de randen goed aan. Zet 15 minuten in de oven tot het deeg goudbruin ziet. Kook de kwarteleitjes hard.
  2. Blancheer de erwtjes 2 minuten in licht gezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Meng het gesnipperde sjalotje, de fijngesneden selder, de mayonaise en de fijngehakte olijven, munt en zilveruitjes onder de erwtjes. Kruid met peper en zout.
  3. Schep het mengsel in de gebakken deegbloemetjes. Pel de kwarteleitjes en halveer ze. Werk elk kuipje af met een half eitje en een takje munt. Kruid bij met peper.