Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Yoghurt
Yoghurt (volle) | 250 g g | |
Tarwebloem Tarwebloem | 250 g g | |
Eieren Ei | 2 | |
Melk Melk | 200 ml ml | |
Vanillesuiker Vanillesuiker | 1 zakjes zakje | |
Bakpoeder Bakpoeder | 1 tl tl | |
Zout Zout | ||
Muntblaadjes Muntblaadje | 1 bosjes bosje | |
Boter Boter |
Voor de saus:
Aardbeien Aardbei | 200 g g | |
Tijm Tijm | 1 bosjes bosje | |
Suiker Suiker | 25 g g | |
Citroenen
Citroen (sap) | 0,5 | |
Boter Boter |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFluffy yoghurtpannenkoekjes met verse aardbeiensaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng voor de saus de aardbeien met de suiker, tijm, het citroensap en boter op een zacht vuur aan de kook. Laat 20minuten sudderen. Mix de saus door en laat afkoelen.
- Klop de yoghurt met de eieren, melk, vanillesuiker en zout glad. Zeef er de bloem met het bakpoeder bij en meng tot een glad beslag.
- Bak in boter fluffy pannenkoekjes van het beslag. Stapel ze mooi op elkaar en druppel er de saus over. Werk af met munt.