Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Suiker Suiker | 80 g g | |
Vanillesuiker Vanillesuiker | 24 g g | |
Boter
Boter (gesmolten ) | 125 g g | |
Eieren Ei | 1 | |
Tarwebloem Tarwebloem | 300 g g | |
Bakpoeder Bakpoeder | 1 tl tl | |
Melk Melk | 150 ml ml | |
Frambozen
Framboos (verse) | 80 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCupcakes met rood fruit
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Zeef de bloem.
- Zet het roeropzetstuk in de mixkom. Breek het ei in de mixkom. Giet er de melk en de boter bij en klop 20 seconden/stand 4.
- Verwijder het roeropzetstuk. Voeg de bloem, bakpoeder, vanillesuiker en de suiker toe en meng reverse/50 seconden/stand 3. Duw restjes met de spatel naar beneden en knead/30 seconden. Voeg de rode vruchten toe en meng met een spatel.
- Verdeel het beslag over muffinvormpjes en zet 25 minuten in de oven. Haal de cupcakes uit de vormpjes en laat afkoelen op een rooster.