Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tarwebloem Tarwebloem | 500 g g | |
Boter Boter | 400 g g | |
Suiker Suiker | 300 g g | |
Eieren Ei | 6 | |
Bakpoeder Bakpoeder | 0,5 tl tl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWafels
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Laat de boter smelten.
- Meng de bloem, de suiker en het bakpoeder door elkaar in een grote kom en voeg er wat melk aan toe.
- Voeg één na één de eierdooiers toe, net zoals de rest van de melk en het water.
- Verwarm ondertussen het wafelijzer en roer het geheel goed om, zodat het beslag glad wordt.
- Voeg de gesmolten boter toe aan het beslag en roer het geheel glad.
- Klop de eiwitten stijf en spatel ze luchtig door het mengsel.
- Schep het beslag in het verwarmde wafelijzer en bak de wafels goudbruin.