Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Filets purs
Filet pur (Ierse) | 4 | |
Krielaardappelen Krielaardappel | 500 g g | |
Rucola Rucola | 100 g g | |
Zure room Zure room | 120 g g | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 20 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 4 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de marinade
Mosterd Mosterd | 2 el el | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Tijm Tijm | 2 tl tl | |
Azijn Azijn | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGemarineerde Ierse filet met krielaardappelen en zure room
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak eerst de marinade:Meng alle ingrediënten goed dooreen. Giet de marinade in een kom, voeg het vlees toe en laat 30 min. marineren.
- Kook de aardappelen tot ze gaar zijn. Giet af. Meng ze met de zure room en kruid met peper en zout.
- Bak het vlees gaar in de olijfolie en leg alles op een bord. Werk af met rucola en de pijnboompitten.