De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Geroosterde vermicelli met knolselder en walnoot

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Olijfolie Olijfolie1 scheutje scheutje
Vermicelli Vermicelli
(capellini)
120 g g
Knolselders Knolselder
(geraspt)
120 g g
Groentebouillon Groentebouillon400 ml ml
Boter Boter20 g g
Noten Noten
Platte peterselie Platte peterselie
Zout Zout
Peper Peper
Geitenkaas Geitenkaas
(of blauwe kaas)
50 g g

Geroosterde vermicelli met knolselder en walnoot

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(5)

Bereiding

  1. Maak bouillon van het bouillonblokje en hou opzij.
  2. Verwarm de olie in een pan en laat er de vermicelli in bakken tot ze een mooi caramelkleurtje krijgen. Voeg de geraspte knolselder toe en schep om. Giet er een beetje bouillon bij en roer tot het vocht is opgenomen, zoals bij een risotto. Herhaal tot alle bouillon is opgenomen.
  3. Proef of de vermicelli gaar is. De pasta moet nog een heel klein beetje krokant zijn.
  4. Meng de boter onder de pasta en breng op smaak met zout en peper van de molen.
  5. Werk af met de bladpeterselie en gehakte noten. Verkruimel er eventueel nog wat kaas over en serveer onmiddellijk.

Recept geïnspireerd door Myriam, Miss Organiser, in het kader van de Foodie Files. Lees hier meer!