Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Olijfolie Olijfolie | 1 scheutje scheutje | |
Vermicelli
Vermicelli (capellini) | 120 g g | |
Knolselders
Knolselder (geraspt) | 120 g g | |
Groentebouillon Groentebouillon | 400 ml ml | |
Boter Boter | 20 g g | |
Noten Noten | ||
Platte peterselie Platte peterselie | ||
Zout Zout | ||
Peper Peper | ||
Geitenkaas
Geitenkaas (of blauwe kaas) | 50 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGeroosterde vermicelli met knolselder en walnoot
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak bouillon van het bouillonblokje en hou opzij.
- Verwarm de olie in een pan en laat er de vermicelli in bakken tot ze een mooi caramelkleurtje krijgen. Voeg de geraspte knolselder toe en schep om. Giet er een beetje bouillon bij en roer tot het vocht is opgenomen, zoals bij een risotto. Herhaal tot alle bouillon is opgenomen.
- Proef of de vermicelli gaar is. De pasta moet nog een heel klein beetje krokant zijn.
- Meng de boter onder de pasta en breng op smaak met zout en peper van de molen.
- Werk af met de bladpeterselie en gehakte noten. Verkruimel er eventueel nog wat kaas over en serveer onmiddellijk.
Recept geïnspireerd door Myriam, Miss Organiser, in het kader van de Foodie Files. Lees hier meer!