De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevuld broodje met eitjes en garnalen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

bruin brood bruin brood
(dikke sneden)
8 sneetjes sneetje
Eieren Ei4
Zilveruitjes Zilveruitjes
(gehalveerd)
2 el el
Augurken Augurk
(in plakjes)
6
Sjalotten Sjalot
(in dunne ringen)
2
Veldsla Veldsla50 g g
Crackers Cracker
(zoute)
Bieslook Bieslook
(fijngehakt)
2 el el
Grijze garnalen Grijze garnalen250 g g
Mayonaise Mayonaise2 - 3 el el
Currypoeder Currypoeder1 tl tl
Citroensap Citroensap1 - 2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Gevuld broodje met eitjes en garnalen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(130)

Bereiding

  1. Kook de eieren in 8 minuten hard. Meng de zilveruitjes, mayonaise, bieslook, currypoeder en het citroensap onder de garnalen. Kruid met peper en zout.
  2. Giet de eieren af en spoel onder koud water. Pel ze en snij ze in plakjes.
  3. Verdeel de garnalensalade over 4 sneden brood. Beleg verder met de veldsla, plakjes augurk, plakjes ei en sjalotringen.
    Verkruimel de crackers met je vingers en strooi de kruimels over de broodjes.
    Sluit de broodjes met de andere sneden brood en zet eventueel vast met een prikker.