Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Parkkonijnen Parkkonijn | 1 | |
Tagliatelle Tagliatelle | 200 g g | |
Broccoli's Broccoli | 1 | |
Rode paprika's Rode paprika | 2 | |
Citroenen Citroen | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl | |
Boter Boter | 50 g g | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | ||
Peper Peper | ||
Zeezout Zeezout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLauwe salade van konijn en tagliatelle
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 160 °C.
- Kruid de stukken konijn met peper en zout en bak in een klontje boter. Schik in een ovenschaal en bedek met aluminiumfolie. Gaar verder in de voorverwarmde oven tot het vlees van de botten loskomt. Houd het vlees warm.
- Kook de broccoliroosjes gaar in ruim gezouten water. Laat schrikken in ijswater.
- Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Schik in een ovenschaal en kruid met peper en zout. Besprenkel met olijfolie en gaar zacht in de oven. Ontvel en snijd in repen.
- Kook de tagliatelle - al dente - gaar in ruim, gezouten water. Giet af en breng op smaak met wat citroenzeste, het sap van de citroen en wat bakvocht van de paprika’s. Meng er de paprikareepjes en broccoliroosjes onder. Werk af met basilicumblaadjes.
- Presenteer de tagliatelle met daarop het gebakken konijn.