Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Mosselen Mosselen | 1 kg kg | |
Stengels selder
Stengel selder (groene) | 1 | |
Groene paprika's Groene paprika | 1 | |
Kerstomaten Kerstomaat | 120 g g | |
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd ) | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 4 el el | |
Witte wijn
Witte wijn (droge) | 150 ml ml | |
Currypoeder Currypoeder | 1 el el | |
Kookroom Kookroom | 250 ml ml | |
Stokbroden Stokbrood | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMosseltjes in papillot
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de mosselen schoon. Snij de selder en paprika in blokjes. Snij de kerstomaatjes in vier.
- Meng alle groenten met de geperste knoflook, peterselie en het currypoeder en kruid met peper en zout.
- Verdeel de groenten en de mosselen over 4 stukken aluminiumfolie en vouw wat omhoog. Giet in elke papillot een scheut room, wijn en olijfolie. Vouw de papillotten dicht en leg 15 minuten op de barbecue. Serveer met wat knapperig stokbrood om te dippen in de saus.