Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pasta
Pasta (naar keuze) | 400 g g | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Olijfolie Olijfolie | 2 - 3 el el | |
Kerstomaten Kerstomaat | 250 g g | |
Zeevruchten Zeevruchten | 800 g g | |
Zure room Zure room | 4 el el | |
Lente-uitjes Lente-ui | 4 | |
Basilicum Basilicum | ||
Mozzarella Mozzarella | 250 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPasta met zeevruchten, tomaten en mozzarella
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar in kokend gezouten water. Snipper intussen de rode ui en knoflook. Fruit beide in de olijfolie, samen met de kerstomaten. Voeg de zeevruchten toe en laat samen stoven. Doe er ook de zure room bij.
- Hak de lente-uien en een handvol basilicum fijn. Snij de mozzarella in stukjes.
- Giet de pasta af, maar bewaar enkele eetlepels kookvocht. Schep het zeevruchtenmengsel onder de pasta, samen met het kookvocht. Roer goed om en kruid met peper en zout. Werk af met de lente-uien, basilicum en mozzarella. Serveer meteen.