Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Spaghetti
Spaghetti (of linguine) | 600 g g | |
Sjalotten Sjalot | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 3 | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Groene olijven
Groene olijf (ontpit) | 100 g g | |
Paté
Paté (met artisjokken) | 6 el el | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 2 - 3 | |
Basilicum Basilicum | 1 bosjes bosje | |
Feta Feta | 200 g g | |
Citroenen Citroen | 1 | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpaghetti met artisjok, olijven en feta
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de spaghetti beetgaar in kokend gezouten water. Giet af en hou warm.
- Snipper intussen de sjalot en knoflook en fruit in de olijfolie. Voeg de groene olijven, de paté met artisjokken, de pijnboompitten en de basilicumblaadjes toe. Roer goed om en kruid met peper en zout.
- Schep het olijven-artisjokmengsel onder de spaghetti, werk af met de verkruimelde feta en de geraspte citroenschil. Serveer meteen.
ONZE WIJNTIP: Portrait Garnacha, 2015