Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat | 300 g g | |
Uien
Ui (fijngehakt) | 2 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Brie
Brie (in blokjes) | 100 g g | |
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 2 tl tl | |
Olijfolie Olijfolie | 1 el el | |
Boter Boter | 20 g g | |
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | |
Eieren Ei | 3 | |
Melk Melk | 200 ml ml | |
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze | 150 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listQuiche met zongedroogde tomaten en brie
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Verhit de olie in een wok en fruit hierin de ui met de geperste knoflook en oregano.
- Beboter een quichevorm en leg er het bladerdeeg in. Verwijder het overhangende deeg en prik met een vork gaatjes in het deeg.
- Klop in een kom de eieren met de melk los. Roer er de geraspte kaas door en kruid met peper en zout.
- Verdeel het uimengsel en de zongedroogde tomaatjes over de deegbodem. Schenk er het eimengsel over en verdeel er plakjes brie over.
- Bak de taart in 45 minuten goudbruin en gaar. Serveer met sla.
TIP: Je kan de quiche nog verder afwerken met plakjes mozzarella.