Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Wortelen Wortel | 200 g g | |
Boter
Boter (gesmolten) | 200 g g | |
Suiker Suiker | 150 g g | |
Walnoten
Walnoten (gehakt) | 80 g g | |
Eieren Ei | 2 | |
Tarwebloem Tarwebloem | 200 g g | |
Bakpoeder Bakpoeder | 1 el el | |
Roomkaas Roomkaas | 120 g g | |
Vanillesuiker Vanillesuiker | 8 g g | |
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSnelle wortelcake
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Rasp de wortelen fijn.
- Meng de suiker en de eieren onder de wortelen. Voeg het bakpoeder, de gesmolten boter, de helft van de noten en een snufje zout toe. Meng er de bloem onder.
- Giet het beslag in een beboterde taartvorm en zet 40 minuten in de oven.
- Meng de roomkaas en de vanillesuiker door elkaar. Haal de taart uit de oven, laat afkoelen, besmeer de bovenkant met de roomkaas en bestrooi met de resterende noten.