Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Paté Paté | 200 g g | |
Azijn Azijn | 300 ml ml | |
Suiker Suiker | 100 g g | |
Radijzen Radijs | 8 stukken stuk | |
Minikomkommers Minikomkommer | 4 stukken stuk | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Tijm Tijm | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Muntblaadjes Muntblaadje | ||
Koriander Koriander | ||
Broden Brood |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listToast met paaspaté, gepekelde groentjes en verse kruiden
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng 1 liter water met de azijn aan de kook. Voeg de suiker en 2 el zout toe en roer tot alles is opgelost. Laat wat afkoelen.
- Snij de radijzen en komkommer in plakjes. Pel de rode ui en snij in halve maantjes. Doe alle groenten in verschillende weckpotten, giet er het azijnmengsel bij en voeg er telkens 2 takjes tijm bij. Sluit de potten en laat een nacht trekken.
- Meng de muntblaadjes met de korianderblaadjes. Besmeer elke snede brood met de paté. Verdeel er wat van de gepekelde groentjes over en werk af met de verse kruiden.