Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Havermout Havermout | 100 g g | |
Cashewnoten Cashewnoten | 150 g g | |
Dadels
Dadel (ontpit en in grove stukken gesneden) | 150 g g | |
Chiazaad Chiazaad | 30 g g | |
Pindakaas
Pindakaas (creamy) | 100 g g | |
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVegan energy bites
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe alle ingrediënten in een keukenrobot en mix tot een glad geheel. Stop af en toe met mixen en maak de randen proper, duw alles weer mooi naar beneden.
- Rol ongeveer 15 balletjes van het deeg en leg ze op een met bakpapier beklede schaal of bord.
- Zet 15 minuten in de diepvries zodat de balletjes kunnen opstijven. Daarna kan je ze in een afgesloten pot in de koelkast bewaren.