Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Sneetjes volkorenbrood Sneetje volkorenbrood | 4 sneetjes sneetje | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 3 | |
Zoete aardappelen
Zoete aardappel (geschild en in blokjes) | 2 | |
Preistengels
Preistengel (in halve ringen) | 2 | |
Knolselders
Knolselder (geschild & in blokjes) | 1 | |
Groene kool
Groene kool (in reepjes) | 0,5 | |
Kikkererwten
Kikkererwten (uitgelekt & gespoeld) | 400 g g | |
Groentebouillon Groentebouillon | 1,5 l l | |
Hazelnoten Hazelnoot | ||
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWinterse soep
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Roerbak de prei, de knolselder, de zoete aardappel en de knoflook 5 minuten in olijfolie. Giet er de groentebouillon bij en breng aan de kook. Laat 10 minuten op een laag vuur pruttelen.
- Mix 1 sneetje brood met het basilicum en de noten grof. Voeg de kikkererwten samen met de groene kool toe aan de soep. Kook nog 5 minuten en breng op smaak met peper.
- Schep de soep in borden en strooi er de hazelnoot-broodkruimels over. Geef er het resterende brood bij.