Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kaas met verse kruiden Kaas met verse kruiden | 2 el el | |
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 2 | |
Bladspinazie Bladspinazie | 100 g g | |
Kipfilets Kipfilet | 1 | |
Ham Ham | 6 sneetjes sneetje | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 3 el el | |
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat | 10 | |
Olijfolie Olijfolie | 4 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWraps met spinazie en kruidenkaas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Rooster de pijnboompitten in een warme pan. Mix ze vervolgens samen met de zongedroogde tomaten en de olie in een keukenmachine tot een tapenade.
- Snij de kip in reepjes. Bak deze in 5 min. gaar en kruid met peper en zout.
- Smeer de wraps in met de kruidenkaas en beleg met de ham en spinazie. Laat een kleine rand onbelegd om de wraps makkelijk te kunnen oprollen.
- Verdeel een eetlepel tapenade over elke wrap. Verdeel ook de warme kippenreepjes over de wraps.
- Rol de wraps stevig op. Halveer en serveer meteen.