Voorbereiding
- Maak extra cocktails om cocktail-waterijsjes mee te maken.
- Vul de waterijsjes-vormen met de cocktail.
- Voeg een een plakje komkommer toe voor een mooi visueel effect.
- Laat minstens 12 uur hard worden in de diepvriezer
- Haal de waterijsjes vlak voor serveren uit de diepvriezer en presenteer ze in het glas waarin de cocktail wordt geserveerd.
- Giet de cocktail over de ijsjes.
- Snijd een limoenschijfje tot de helft doormidden en plaats op de rand van je glas.
- Meng in een schaaltje het zout met de limoenzeste.
- Bevochtig de rand van het cocktailglas met een limoenpartje en dep in het zout.
- Doe het limoensap samen met de wodka, triple sec en enkele ijsblokken in een shaker. Shake ongeveer 30 seconden.
- Zeef de cocktail en giet in het glas.
Waterijsje:
Cocktail:
Tips om je foto's te pimpen:
Voeg limoenzeste toe aan het zout voor meer kleur
(Verfrissende verrassing:) maak van je cocktail ook een waterijsje!
Een doorgesneden limoenschijfje op het glas maakt het geheel af.