
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Limoensap Limoensap | 150 ml ml | |
Pompelmoessap
Pompelmoessap (vers geperst) | 300 ml ml | |
Pompelmoes
Pompelmoes (in plakjes ) | 1 | |
Spuitwater Spuitwater | ||
Ijsblokjes
Ijsblokjes (crushed) |
Voor de gembersiroop
Water Water | 200 ml ml | |
Suiker Suiker | 400 g g | |
Gember
Gember (geraspt) | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPaloma Beach
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng het water en de suiker al roerend aan de kook. Voeg de gember toe en laat op een laag vuur 10 minuten sudderen. Laat afkoelen en haal door een zeef.
- Doe het limoensap, het pompelmoessap, de gembersiroop en een handvol ijs in een cocktailshaker en shake goed.
- Vul 4 glazen met ijs en giet er de mocktail over.
- Eindig met wat spuitwater. Werk af met een plakje pompelmoes.