De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Paloma Beach

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Limoensap Limoensap150 ml ml
Pompelmoessap Pompelmoessap
(vers geperst)
300 ml ml
Pompelmoes Pompelmoes
(in plakjes )
1
Spuitwater Spuitwater
Ijsblokjes Ijsblokjes
(crushed)

Voor de gembersiroop

Water Water200 ml ml
Suiker Suiker400 g g
Gember Gember
(geraspt)
100 g g

Paloma Beach

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(14)

Bereiding

  1. Breng het water en de suiker al roerend aan de kook. Voeg de gember toe en laat op een laag vuur 10 minuten sudderen. Laat afkoelen en haal door een zeef.
  2. Doe het limoensap, het pompelmoessap, de gembersiroop en een handvol ijs in een cocktailshaker en shake goed.
  3. Vul 4 glazen met ijs en giet er de mocktail over.
  4. Eindig met wat spuitwater. Werk af met een plakje pompelmoes.