De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Bagels met zalm-eiersla

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei6
Zalmcarpaccio Zalmcarpaccio200 g g
Zure room Zure room100 g g
Mayonaise Mayonaise100 g g
Munt Munt
(fijngehakt)
2 el el
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
1 el el
Citroensap Citroensap1 el el
Citroenen Citroen1
Rode uien Rode ui1
Avocado's Avocado1
Augurken Augurk2
Bagels Bagel4
Peper Peper
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas

Bagels met zalm-eiersla

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(16)

Bereiding

  1. Kook de eieren in 8 à 9 minuten hard en laat afkoelen. Snij de zalmcarpaccio fijn. Pel de eieren en plet ze met een vork. Meng er de zalm, zure room, mayonaise, verse kruiden en citroensap onder. Kruid met peper.
  2. Snij de bagels open en rooster de helften goudbruin in de broodrooster. Verdeel het zalm-eiermengsel over de bagelhelften, beleg met dunne ringen van de rode ui, plakjes avocado en plakjes augurk. Bestrooi met de Parmezaanse kaas. Serveer met enkele partjes citroen.