
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 6 | |
Zalmcarpaccio Zalmcarpaccio | 200 g g | |
Zure room Zure room | 100 g g | |
Mayonaise Mayonaise | 100 g g | |
Munt
Munt (fijngehakt) | 2 el el | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 1 el el | |
Citroensap Citroensap | 1 el el | |
Citroenen Citroen | 1 | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Avocado's Avocado | 1 | |
Augurken Augurk | 2 | |
Bagels Bagel | 4 | |
Peper Peper | ||
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBagels met zalm-eiersla
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de eieren in 8 à 9 minuten hard en laat afkoelen. Snij de zalmcarpaccio fijn. Pel de eieren en plet ze met een vork. Meng er de zalm, zure room, mayonaise, verse kruiden en citroensap onder. Kruid met peper.
- Snij de bagels open en rooster de helften goudbruin in de broodrooster. Verdeel het zalm-eiermengsel over de bagelhelften, beleg met dunne ringen van de rode ui, plakjes avocado en plakjes augurk. Bestrooi met de Parmezaanse kaas. Serveer met enkele partjes citroen.