
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zalmcarpaccio Zalmcarpaccio | 400 g g | |
Camembert Camembert | 150 g g | |
Hazelnotenolie Hazelnotenolie | ||
Bieslook Bieslook | ||
Rode uien Rode ui | 0,5 | |
Gemengde noten Gemengde noten |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZalmcarpaccio met camembert en noten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schik de zalmcarpaccio op borden.
- Snij de camembert in blokjes. Verdeel deze over de zalmcarpaccio en besprenkel met enkele druppels hazelnotenolie.
- Werk af met een handvol gesnipperd bieslook, de rode ui en een handvol gehakte noten.