De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zalmcarpaccio met camembert en noten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zalmcarpaccio Zalmcarpaccio400 g g
Camembert Camembert150 g g
Hazelnotenolie Hazelnotenolie
Bieslook Bieslook
Rode uien Rode ui0,5
Gemengde noten Gemengde noten

Zalmcarpaccio met camembert en noten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

5 min.
(2)

Bereiding

  1. Schik de zalmcarpaccio op borden.
  2. Snij de camembert in blokjes. Verdeel deze over de zalmcarpaccio en besprenkel met enkele druppels hazelnotenolie.
  3. Werk af met een handvol gesnipperd bieslook, de rode ui en een handvol gehakte noten.