
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Krielaardappelen Krielaardappel | 400 g g | |
Kwarteleitjes Kwarteleitje | 12 | |
Walnotenolie Walnotenolie | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Cheddar Cheddar | 150 g g | |
Basilicum Basilicum | ||
Peper Peper | ||
Zeezout Zeezout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAardappelslaatje met kwarteleitjes en cheddar
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de krieltjes in plakjes en kook deze beetgaar in kokend gezouten water.
- Kook de kwarteleitjes 2 minuten in gezouten water, pel en halveer ze. Meng met de krieltjes en breng op smaak met peper van de molen, fleur de sel, enkele druppels notenolie en een scheutje olijfolie.
- Snij de cheddar in schilfers en verdeel over de salade. Werk af met een handvol basilicumblaadjes.