De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Aardappelslaatje met kwarteleitjes en cheddar

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Krielaardappelen Krielaardappel400 g g
Kwarteleitjes Kwarteleitje12
Walnotenolie Walnotenolie
Olijfolie Olijfolie
Cheddar Cheddar150 g g
Basilicum Basilicum
Peper Peper
Zeezout Zeezout

Aardappelslaatje met kwarteleitjes en cheddar

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(2)

Bereiding

  1. Snij de krieltjes in plakjes en kook deze beetgaar in kokend gezouten water.
  2. Kook de kwarteleitjes 2 minuten in gezouten water, pel en halveer ze. Meng met de krieltjes en breng op smaak met peper van de molen, fleur de sel, enkele druppels notenolie en een scheutje olijfolie.
  3. Snij de cheddar in schilfers en verdeel over de salade. Werk af met een handvol basilicumblaadjes.