
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 2 stukken stuk | |
Volle melk Volle melk | 150 ml ml | |
Olijfolie Olijfolie | 100 ml ml | |
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze | 100 g g | |
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 1 el el | |
Currypoeder Currypoeder | 1 tl tl | |
Biodiepvriesgroenten
Biodiepvriesgroenten (bv, erwtjes, worteltjes, maïskorrels) | 250 g g | |
Zelfrijzend bakmeel Zelfrijzend bakmeel | 250 g g | |
Salademix pitten en zaden Salademix pitten en zaden | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGroentemuffins met kaas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de eieren los met de melk, de olijfolie, de oregano en het currypoeder. Spatel er de bloem onder en kruid met peper en zout. Voeg nu de groenten en de kaas toe en meng alles goed onder elkaar.
2. Bekleed een muffinvorm met muffinpapiertjes. Verdeel er het beslag over en bestrooi met de pitten en zaden. Zet ongeveer 25 minuten in de oven.
3. Laat de muffins 10 minuten in de vorm afkoelen. Haal ze er dan uit en laat verder op een rooster afkoelen.
Deze muffins kun je makkelijk luchtdicht verpakt in één van onze vacuümbakjes invriezen. In de vriezer blijven ze tot 3 maanden goed.