De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Groentemuffins met kaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei2 stukken stuk
Volle melk Volle melk150 ml ml
Olijfolie Olijfolie100 ml ml
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze100 g g
Gedroogde oregano Gedroogde oregano1 el el
Currypoeder Currypoeder1 tl tl
Biodiepvriesgroenten Biodiepvriesgroenten
(bv, erwtjes, worteltjes, maïskorrels)
250 g g
Zelfrijzend bakmeel Zelfrijzend bakmeel250 g g
Salademix pitten en zaden Salademix pitten en zaden2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Groentemuffins met kaas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(93)

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de eieren los met de melk, de olijfolie, de oregano en het currypoeder. Spatel er de bloem onder en kruid met peper en zout. Voeg nu de groenten en de kaas toe en meng alles goed onder elkaar.

2. Bekleed een muffinvorm met muffinpapiertjes. Verdeel er het beslag over en bestrooi met de pitten en zaden. Zet ongeveer 25 minuten in de oven.

3. Laat de muffins 10 minuten in de vorm afkoelen. Haal ze er dan uit en laat verder op een rooster afkoelen.

Deze muffins kun je makkelijk luchtdicht verpakt in één van onze vacuümbakjes invriezen. In de vriezer blijven ze tot 3 maanden goed.