
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Suiker Suiker | 250 g g | ||
Peren Peer | 4 | ||
Witte chocolade Witte chocolade | 150 g g | ||
Pistachenoten Pistachenoot | 100 g g | ||
Water Water | 80 cl cl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPeren met witte chocolade en pistachenoten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe de suiker in een pannetje met het water en breng al roerend aan de kook. Schil de peren en pocheer in het suikerwater. Laat de peren daarna uitlekken en afkoelen.
- Smelt de witte chocolade en hak de pistachenoten fijn. Dompel de onderkant van de peren eerst in de gesmolten chocolade en dan in de pistachenoten.
TIP: Serveer deze peren indien gewenst met een bolletje roomijs.
ONZE WIJNTIP: Velada Pink Moscato Mediterráneo