« Terug

Kruidenpannenkoekjes met gerookte zalm en mosterddressing

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
Bereidingstijd
Niveau
Kruidenpannenkoekjes met gerookte zalm en mosterddressing
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 40 min.
  1. Maak een beslag van de bloem, bakpoeder, ei, melk, bieslook, peterselie en tijm. Kruid met peper en zout.
  2. Verwarm wat olie in een pan en bak kleine pannenkoekjes van het beslag. Hou ze warm in een voorverwarmde oven van 100°C.
  3. Meng de mosterd onder de zure room en kruid met peper en zout. Verdeel 3 à 4 pannenkoekjes op elk bord. Drapeer er een plakje gerookte zalm op en werk af met een lepel mosterddressing. Verdeel er wat korianderblaadjes over en bestrooi met de pistachenootjes.