Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tarwebloem Tarwebloem | 125 g g | |
Bakpoeder Bakpoeder | 0,5 tl tl | |
Eieren Ei | 1 | |
Melk Melk | 180 ml ml | |
Bieslook
Bieslook (fijngehakt) | 2 el el | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 2 el el | |
Tijmblaadjes
Tijmblaadjes (verse) | 2 el el | |
Gerookte zalm Gerookte zalm | 200 g g | |
Zure room Zure room | 200 g g | |
Mosterd Mosterd | 1 el el | |
Pistachenoten
Pistachenoot (fijngehakt) | 2 el el | |
Koriander Koriander | 1 bosjes bosje | |
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKruidenpannenkoekjes met gerookte zalm en mosterddressing
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak een beslag van de bloem, bakpoeder, ei, melk, bieslook, peterselie en tijm. Kruid met peper en zout.
- Verwarm wat olie in een pan en bak kleine pannenkoekjes van het beslag. Hou ze warm in een voorverwarmdeoven van 100°C.
- Meng de mosterd onder de zure room en kruid met peper en zout. Verdeel 3 à 4 pannenkoekjes op elk bord. Drapeer er een plakjegerookte zalm op en werk af met een lepel mosterddressing. Verdeel er wat korianderblaadjes over enbestrooi met de pistachenootjes.