
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Boter
Boter (gesmolten) | 225 g g | ||
Pure chocolade
Pure chocolade (van de Sint) | 115 g g | ||
Melkchocolade
Melkchocolade (van de Sint) | 115 g g | ||
Witte chocolade
Witte chocolade (van de Sint) | 115 g g | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 220 g g | ||
Bakpoeder Bakpoeder | 5 g g | ||
Eieren Ei | 6 | ||
Suiker Suiker | 300 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTricolore brownie
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C. Smelt de drie verschillende chocolades apart in de microgolfoven.
- Mix de suiker met de eieren tot een romig mengsel. Giet er al roerend de gesmolten boter bij. Verdeel het mengsel in 3 gelijke porties en schep elke portie bij een portie gesmolten chocolade.
- Voeg bij elk mengsel 1/3 van de bloem met bakpoeder toe en roer goed door. Giet één mengsel in een klein ingevet en met bakpapier bekleed ovenblik. Giet er het tweede mengsel op en tot slot het laatste.
- Zet 40 minuten in de oven. Laat de brownie afkoelen en snij in vierkanten.