De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Tricolore brownie

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Boter Boter
(gesmolten)
225 g g
Pure chocolade Pure chocolade
(van de Sint)
115 g g
Melkchocolade Melkchocolade
(van de Sint)
115 g g
Witte chocolade Witte chocolade
(van de Sint)
115 g g
Tarwebloem Tarwebloem220 g g
Bakpoeder Bakpoeder5 g g
Eieren Ei6
Suiker Suiker300 g g

Tricolore brownie

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(6)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Smelt de drie verschillende chocolades apart in de microgolfoven.
  2. Mix de suiker met de eieren tot een romig mengsel. Giet er al roerend de gesmolten boter bij. Verdeel het mengsel in 3 gelijke porties en schep elke portie bij een portie gesmolten chocolade.
  3. Voeg bij elk mengsel 1/3 van de bloem met bakpoeder toe en roer goed door. Giet één mengsel in een klein ingevet en met bakpapier bekleed ovenblik. Giet er het tweede mengsel op en tot slot het laatste.
  4. Zet 40 minuten in de oven. Laat de brownie afkoelen en snij in vierkanten.