« Terug

Toast met gerookte zalm, appel en witloof

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

15 min.
Bereidingstijd
Niveau
Toast met gerookte zalm, appel en witloof
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 15 min.
  1. Toast het brood krokant en beleg met de gerookte zalm.
  2. Snijd het witloof in reepjes en de appel in fijne kwartjes.
  3. Verwijder de zeste van de citroen en snijd in ultrafijne reepjes. Hak de bieslook fijn.
  4. Meng de mayonaise en de yoghurt op Griekse wijze met het sap van een halve citroen. Meng hier het witloof en de appel door.
  5. Presenteer de zalmtoast in stukken en werk af met de frisse witloof-appelsalade.
  6. Strooi er de zeste en bieslook over.