Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bruine bonendip
Kidneybonen Kidneybonen | 400 g g | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst ) | 1 | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | |
Peterselie Peterselie | 1 el el | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen ) | 1 | |
Citroensap Citroensap | 1 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Rode bietendip
Voorgekookte rode bieten Voorgekookte rode biet | 4 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst ) | 1 | |
Feta Feta | 200 g g | |
Hazelnoten
Hazelnoot (fijngehakt) | 30 g g | |
Basilicumblaadjes
Basilicumblaadje (+ extra om af te werken) | 20 | |
Zeezout
Zeezout (zwart zeezout) | 1 tl tl | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Erwten-muntdip
Erwten
Erwten (diepgevroren ) | 250 g g | |
Muntblaadjes
Muntblaadje (+ extra om af te werken ) | 10 | |
Walnoten
Walnoten (grof gehakt ) | 40 g g | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst ) | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHomemade dips
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
Bruine bonendip (10 min)
- Giet de bonen in een zeef en laat uitlekken.
- Doe alle ingrediënten, behalve het lente-uitje, in een blender en mix glad. Voeg eventueel nog wat olijfolie toe als de dip wat smeuïgheid mist. Kruid met peper en zout.
- Schep de dip in een kom en werk af met het lente-uitje, peper en wat olijfolie.
Rode bietendip (10 min)
- Snij de rode bieten in blokjes.
- Doe alle ingrediënten in een blender en mix glad. Kruid met peper en zout.
- Schep de dip in een kommetje en werk af met een takje basilicum en het zwarte zeezout.
Erwten-muntdip (15 min)
- Blancheer de doperwten 5 minuten in licht gezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
- Doe de erwten (hou enkele erwten opzij voor de garnering) met de overige ingrediënten in een blender en mix glad. Kruid met peper en zout.
- Schep de dip in een kommetje en werk af met een takje munt, de resterende erwten en peper.