De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Dip van groene bonen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Sperziebonen Sperziebonen350 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge1 el el
Citroenrasp Citroenrasp1 tl tl
Citroensap Citroensap1 el el
Geitenkaas Geitenkaas60 g g
Dille Dille
(fijngehakt)
1 el el
Munt Munt
(fijngehakt)
2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Dip van groene bonen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(3)

Bereiding

  1. Kook de bonen gaar in gezouten water. Spoel onder koud water.
  2. Mix de bonen met de look, citroenrasp en -sap en de geitenkaas. Mix er zoveel olijfolie onder tot je een smeuïg geheel krijgt. Kruid met peper en zout en meng er de dille onder.
  3. Serveer met wortel- en selderstaafjes.