
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kaaskroketten Kaaskroket | 8 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 0,5 | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | 3 | |
Peterselie Peterselie | ||
Zure room Zure room | 1 el el | |
Mayonaise Mayonaise | 2 el el | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 3 el el | |
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas | 2 el el | |
Gemengde sla Gemengde sla | 60 g g | |
Ham Ham | 4 sneetjes sneetje | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKaaskroketjes met pestomayonaise en Iberische bellota
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Doe de basilicum, de peterselie, gepelde look, de zure room, de mayonaise, 2/3 van de pijnboompitten en de geraspte Parmezaanse kaas in een blender en mix glad. Proef en kruid bij met peper en zout. Schep de pestomayonaise in een spuitzak met kleine mond.
2. Bak de kroketjes goudbruin in een friteuse. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
3. Verdeel de sla over de borden. Druppel er wat olijfolie over en kruid met peper en zout. Drapeer er een plakje bellota op en leg er twee kroketjes bij. Spuit 1 of 2 toefjes pestomayonaise op elke kroket en werk af met de resterende pijnboompitjes en extra basilicum.