De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kaaskroketjes met pestomayonaise en Iberische bellota

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kaaskroketten Kaaskroket8
Teentjes knoflook Teentje knoflook0,5
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje3
Peterselie Peterselie
Zure room Zure room1 el el
Mayonaise Mayonaise2 el el
Pijnboompitten Pijnboompitten3 el el
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas2 el el
Gemengde sla Gemengde sla60 g g
Ham Ham4 sneetjes sneetje
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Kaaskroketjes met pestomayonaise en Iberische bellota

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(112)

Bereiding

1. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Doe de basilicum, de peterselie, gepelde look, de zure room, de mayonaise, 2/3 van de pijnboompitten en de geraspte Parmezaanse kaas in een blender en mix glad. Proef en kruid bij met peper en zout. Schep de pestomayonaise in een spuitzak met kleine mond.

2. Bak de kroketjes goudbruin in een friteuse. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

3. Verdeel de sla over de borden. Druppel er wat olijfolie over en kruid met peper en zout. Drapeer er een plakje bellota op en leg er twee kroketjes bij. Spuit 1 of 2 toefjes pestomayonaise op elke kroket en werk af met de resterende pijnboompitjes en extra basilicum.