
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Uien
Ui (gesnipperd ) | 1 | |
Preistengels Preistengel | 3 | |
Aardappelen Aardappel | 2 | |
Bieslook
Bieslook (fijngehakte) | 2 el el | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 2 | |
Groentebouillon Groentebouillon | 2 blokjes blokje | |
Water Water | 1,2 l l | |
Boter Boter | ||
Grissini
Grissini (stokjes) | 8 | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de balletjes:
Peterselie
Peterselie (handvol) | 1 | |
Witte vis Witte vis | 250 g g | |
Currypoeder Currypoeder | 1 tl tl | |
Paneermeel Paneermeel | 40 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPreisoep met visballetjes en grissini
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Snij de prei in ringen. Schil de aardappelen en halveer ze. Bak de ui in boter glazig. Voeg de prei en aardappelen toe en roerbak 4 minuten. Giet er het water bij en verkruimel er de bouillonblokjes bij. Breng aan de kook en laat 30 minuten koken.
2. Mix de vis met de peterselie en currypoeder fijn. Voeg het paneermeel toe en kruid met peper en zout. Meng goed onder elkaar en draai er dan balletjes van.
3. Voeg de balletjes toe aan de soep en laat 8 minuten doorkoken. Schep de soep in borden en werk af met de bieslook en de lente-ui. Serveer er de grissini bij.