De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Preisoep met visballetjes en grissini

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Uien Ui
(gesnipperd )
1
Preistengels Preistengel3
Aardappelen Aardappel2
Bieslook Bieslook
(fijngehakte)
2 el el
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
2
Groentebouillon Groentebouillon2 blokjes blokje
Water Water1,2 l l
Boter Boter
Grissini Grissini
(stokjes)
8
Peper Peper
Zout Zout

Voor de balletjes:

Peterselie Peterselie
(handvol)
1
Witte vis Witte vis250 g g
Currypoeder Currypoeder1 tl tl
Paneermeel Paneermeel40 g g

Preisoep met visballetjes en grissini

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(212)

Bereiding

1. Snij de prei in ringen. Schil de aardappelen en halveer ze. Bak de ui in boter glazig. Voeg de prei en aardappelen toe en roerbak 4 minuten. Giet er het water bij en verkruimel er de bouillonblokjes bij. Breng aan de kook en laat 30 minuten koken.

2. Mix de vis met de peterselie en currypoeder fijn. Voeg het paneermeel toe en kruid met peper en zout. Meng goed onder elkaar en draai er dan balletjes van.

3. Voeg de balletjes toe aan de soep en laat 8 minuten doorkoken. Schep de soep in borden en werk af met de bieslook en de lente-ui. Serveer er de grissini bij.