De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevulde pasta met wittewijnsaus en champignons

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Sjalotten Sjalot2
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Champignons Champignons250 g g
Citroensap Citroensap1 el el
Peterselie Peterselie2 el el
Rucola Rucola40 g g
Witte wijn Witte wijn150 ml ml
Kookroom Kookroom200 ml ml
Boter Boter
Peper Peper
Zout Zout
Gevulde pasta Gevulde pasta
(champignon truffel)
400 g g

Gevulde pasta met wittewijnsaus en champignons

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(127)

Bereiding

1. Kook de pasta gaar zoals vermeld op de verpakking. Snij de champignons in partjes.

2. Bak de champignons 5 minuten in boter op hoog vuur. Voeg de sjalot en de knoflook toe en bak 3 minuten mee. Breng op smaak met peper, zout en citroensap. Blus met de witte wijn en laat even inkoken. Voeg de room en de peterselie toe en breng opnieuw aan de kook. Laat het geheel 2 minuten sudderen.

3. Verdeel de pasta over de borden en schep er de witte wijnsaus met de champignons op. Werk af met de rucola.