
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Sjalotten Sjalot | 2 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Champignons Champignons | 250 g g | |
Citroensap Citroensap | 1 el el | |
Peterselie Peterselie | 2 el el | |
Rucola Rucola | 40 g g | |
Witte wijn Witte wijn | 150 ml ml | |
Kookroom Kookroom | 200 ml ml | |
Boter Boter | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Gevulde pasta
Gevulde pasta (champignon truffel) | 400 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGevulde pasta met wittewijnsaus en champignons
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Kook de pasta gaar zoals vermeld op de verpakking. Snij de champignons in partjes.
2. Bak de champignons 5 minuten in boter op hoog vuur. Voeg de sjalot en de knoflook toe en bak 3 minuten mee. Breng op smaak met peper, zout en citroensap. Blus met de witte wijn en laat even inkoken. Voeg de room en de peterselie toe en breng opnieuw aan de kook. Laat het geheel 2 minuten sudderen.
3. Verdeel de pasta over de borden en schep er de witte wijnsaus met de champignons op. Werk af met de rucola.