Voorbereiding
- Doe alle ingrediënten voor het deeg in de mixkom en kneed alles 1 minuut/stand 4. Vorm een bal van het deeg, wikkel in folie en leg 1 uur in de koelkast. Maak de mixkom schoon.
- Giet de bouillon in de mixkom. Snij de courgette in blokjes. Doe de broccoliroosjes en de courgetteblokjes in het diepe stoominzetstuk en zet bovenop de mixkom. Stoom steamer/10 minuten.
- Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een quichevorm in met boter. Rol het deeg uit en beleg er de quichevorm mee. Prik gaatjes in het deeg, leg er een vel bakpapier op en verdeel er bakparels over. Bak de bodem 10 minuten in de oven.
- Verlaag de temperatuur van de oven naar 180°C. Verdeel de groenten over de gebakken bodem. Doe de eieren en room in de mixkom en kruid met peper en zout. Mix 15 seconden/stand 5. Giet de eieren over de groenten. Snij de brie in plakjes en verdeel bovenop de groenten. Zet de taart 30 min minuten in de oven. Werk af met de rucola.