De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Hindesteak met mango- en mirabellencompote en Nicola-aardappelen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Hindesteaks Hindesteak4
Mango's Mango2
Mirabellen Mirabellen310 g g
Aardappelen Aardappel
(Type Nicola)
800 g g
Sinaasappels Sinaasappel
(geperst)
1
Boter Boter
Rozemarijn Rozemarijn

Benodigdheden

Aluminiumfolie Aluminiumfolie

Hindesteak met mango- en mirabellencompote en Nicola-aardappelen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(3)

Bereiding

  1. Was en kook de ongeschilde Nicola-aardappelen, bak ze in wat boter en houd warm. Werk af met wat rozemarijn.
  2. Schil de mango’s, snijd ze in blokjes en bak kort in boter. Schil en snijd ook de mirabellen in blokjes en voeg ze toe aan de mango’s.
  3. Bak de hindesteaks in boter en laat ze dan rusten onder aluminiumfolie. Blus de pan met de mango’s en mirabellen en wat sinaasappelsap. Laat tot de helft inkoken en roer er net voor het opdienen wat boter door.
  4. Schik alles op een bord.

ONZE WIJNTIP: een fruitige zachte wijn, zoals de Beaujolais-Villages, 2014.