« Terug

Skrei met noten en bloemkoolmousse

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

30 min.
Bereidingstijd
Niveau
Skrei met noten en bloemkoolmousse
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 30 min.
  1. Warm de oven voor op 180 °C.
  2. Maak de mousse:
    Kook de bloemkoolroosjes gaar in de bouillon en melk. Giet af, doe de roosjes met de boter in een blender en mix tot een mousse. Breng op smaak met peper en zout en passeer eventueel door een fijne zeef.
  3. Verdeel de porties skrei op een ovenschaal en schik er wat boter op. Gaar ca. 10 min. in de voorverwarmde oven.
  4. Kleur de paranoten samen met de fijngehakte rode ajuin in een koekenpan. Hak fijn en werk af met fijngehakte bieslook.
  5. Presenteer de skrei met de notenmengeling erop. Schik er de bloemkoolmousse en wat fijngehakte bloemkool bij. Werk af met de visboter.