« Terug

Witloofsoep in eetbaar soepkommetje

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
Bereidingstijd
Niveau
Witloofsoep in eetbaar soepkommetje
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 40 min.
  1. Snijd het witloof in stukken en verwijder de harde kern. Snijd de ui, de prei en de aardappel in stukjes.
  2. Stoof de ui, de prei en de aardappel in wat boter. Voeg het witloof toe en roerbak even mee. Blus met de kippenbouillon en laat 20 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Mix de soep glad en roer er de room onder. Zet het vuur uit. 4. Snijd de bovenkant van de broodjes en hol ze uit. Giet er de soep in en werk af met de bieslook en de garnalen. Serveer meteen.