
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rumsteaks
Rumsteak (gemarineerd) | 800 g g | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | ||
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 3 el el | ||
Tijm Tijm | 2 el el | ||
Citroenen
Citroen (geraspte schil) | 1 | ||
Lente-uitjes Lente-ui | 4 | ||
Courgettes
Courgette (in lange dunne plakken) | 1 | ||
Cayennepeper Cayennepeper | 0,5 tl tl | ||
Aardappelpartjes Aardappelpartjes | 800 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGegrilde rumsteakspiesjes met aardappelpartjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij het vlees horizontaal door, maar laat één randje aan elkaar. Snij daarna in de lengte in repen van 2 cm. Halveer daarna in de breedte. Meng de citroenrasp met de peterselie, tijm, knofl ook en een scheutje olijfolie onder elkaar. Kruid met het cayennepeper en zout.
- Verdeel telkens twee plakjes courgette over elke reep vlees. Besmeer met de marinade en rol op. Halveer elk rolletje. Snij elk lente-uitje in 3 gelijke delen. Spies telkens twee rolletjes vlees met 2 stukjes lente-ui aan een stokje.
- Bereid de wedges zoals vermeld op de verpakking. Grill de spiesjes op de barbecue gaar. Besmeer regelmatig met de knoflook-peterseliemarinade. Geef er de aardappelpartjes bij. Lekker met groene sla en tomaatjes.