De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gegrilde rumsteakspiesjes met aardappelpartjes_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rumsteaks Rumsteak
(gemarineerd)
800 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
3 el el
Tijm Tijm2 el el
Citroenen Citroen
(geraspte schil)
1
Lente-uitjes Lente-ui4
Courgettes Courgette
(in lange dunne plakken)
1
Cayennepeper Cayennepeper0,5 tl tl
Aardappelpartjes Aardappelpartjes800 g g
Olijfolie Olijfolie
Zout Zout

Gegrilde rumsteakspiesjes met aardappelpartjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(12)

Bereiding

  1. Snij het vlees horizontaal door, maar laat één randje aan elkaar. Snij daarna in de lengte in repen van 2 cm. Halveer daarna in de breedte. Meng de citroenrasp met de peterselie, tijm, knofl ook en een scheutje olijfolie onder elkaar. Kruid met het cayennepeper en zout.
  2. Verdeel telkens twee plakjes courgette over elke reep vlees. Besmeer met de marinade en rol op. Halveer elk rolletje. Snij elk lente-uitje in 3 gelijke delen. Spies telkens twee rolletjes vlees met 2 stukjes lente-ui aan een stokje.
  3. Bereid de wedges zoals vermeld op de verpakking. Grill de spiesjes op de barbecue gaar. Besmeer regelmatig met de knoflook-peterseliemarinade. Geef er de aardappelpartjes bij. Lekker met groene sla en tomaatjes.