Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rumsteaks
Rumsteak (gemarineerd) | 800 g g | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 3 el el | |
Tijm Tijm | 2 el el | |
Citroenen
Citroen (geraspte schil) | 1 | |
Lente-uitjes Lente-ui | 4 | |
Courgettes
Courgette (in lange dunne plakken) | 1 | |
Cayennepeper Cayennepeper | 0,5 tl tl | |
Aardappelpartjes Aardappelpartjes | 800 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGegrilde rumsteakspiesjes met aardappelpartjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij het vlees horizontaal door, maar laat één randje aan elkaar. Snij daarna in de lengte in repen van 2 cm. Halveer daarna in de breedte. Meng de citroenrasp met de peterselie, tijm, knofl ook en een scheutje olijfolie onder elkaar. Kruid met het cayennepeper en zout.
- Verdeel telkens twee plakjes courgette over elke reep vlees. Besmeer met de marinade en rol op. Halveer elk rolletje. Snij elk lente-uitje in 3 gelijke delen. Spies telkens twee rolletjes vlees met 2 stukjes lente-ui aan een stokje.
- Bereid de wedges zoals vermeld op de verpakking. Grill de spiesjes op de barbecue gaar. Besmeer regelmatig met de knoflook-peterseliemarinade. Geef er de aardappelpartjes bij. Lekker met groene sla en tomaatjes.