De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Mosseltjes in papillot_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Mosselen Mosselen1 kg kg
Stengels selder Stengel selder
(groene)
1
Groene paprika's Groene paprika1
Kerstomaten Kerstomaat120 g g
Sjalotten Sjalot
(gesnipperd )
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
4 el el
Witte wijn Witte wijn
(droge)
150 ml ml
Currypoeder Currypoeder1 el el
Kookroom Kookroom250 ml ml
Stokbroden Stokbrood1
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Mosseltjes in papillot

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(7)

Bereiding

  1. Maak de mosselen schoon. Snij de selder en paprika in blokjes. Snij de kerstomaatjes in vier.
  2. Meng alle groenten met de geperste knoflook, peterselie en het currypoeder en kruid met peper en zout.
  3. Verdeel de groenten en de mosselen over 4 stukken aluminiumfolie en vouw wat omhoog. Giet in elke papillot een scheut room, wijn en olijfolie. Vouw de papillotten dicht en leg 15 minuten op de barbecue. Serveer met wat knapperig stokbrood om te dippen in de saus.