De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Verloren bruin boerenbrood

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Boerenbrood Boerenbrood
(bruin brood, dik gesneden)
4 sneetjes sneetje
Bananen Banaan2
Vanille-ijs Vanille-ijs4 bolletjes bolletje
Boter Boter100 g g
Eieren Ei2
Volle melk Volle melk3 dl dl
Vanillesuiker Vanillesuiker16 g g

Verloren bruin boerenbrood

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(2)

Bereiding

  1. Klop de eieren luchtig met de melk en de vanillesuiker.
  2. Giet over in een ruime schaal en schik er de sneden brood in. Draai ze na een 1 minuut om zodat ze de melk goed opslorpen.
  3. Smelt de boter in een koekenpan en bak het brood mooi bruin en gekarameliseerd aan.
  4. Pel de bananen, snijd ze in schijfjes en bak ze kort aan in de pan van het bruin brood.
  5. Presenteer het verloren bruin brood met de schijfjes banaan en een bolletje vanille-ijs erop.