Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Boerenbrood
Boerenbrood (bruin brood, dik gesneden) | 4 sneetjes sneetje | |
Bananen Banaan | 2 | |
Vanille-ijs Vanille-ijs | 4 bolletjes bolletje | |
Boter Boter | 100 g g | |
Eieren Ei | 2 | |
Volle melk Volle melk | 3 dl dl | |
Vanillesuiker Vanillesuiker | 16 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVerloren bruin boerenbrood
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Klop de eieren luchtig met de melk en de vanillesuiker.
- Giet over in een ruime schaal en schik er de sneden brood in. Draai ze na een 1 minuut om zodat ze de melk goed opslorpen.
- Smelt de boter in een koekenpan en bak het brood mooi bruin en gekarameliseerd aan.
- Pel de bananen, snijd ze in schijfjes en bak ze kort aan in de pan van het bruin brood.
- Presenteer het verloren bruin brood met de schijfjes banaan en een bolletje vanille-ijs erop.