De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Chili Dog

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rundgehakt Rundgehakt250 g g
Hotdogworsten Hotdogworst10
Hamburgerbroodjes Hamburgerbroodje10
Teentjes knoflook Teentje knoflook3
Uien Ui1
Olijfolie Olijfolie
Cayennepeper Cayennepeper1 el el
Paprikapoeder Paprikapoeder1 el el
Chilipepers Chilipeper
(fijngehakt)
2
Zout Zout
Tomatensaus Tomatensaus150 ml ml
Vloeibare honing Vloeibare honing1 el el
Rode uien Rode ui
(als garnituur)
1
Geraspte cheddarkaas Geraspte cheddarkaas60 g g

Chili Dog

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

1:30 u.
(13)

Bereiding

  1. Snijd de look en ui fijn en bak ze glazig in een beetje olijfolie. Voeg het rundergehakt en de kruiden toe en laat zo’n 10 minuten verder bakken op een middelhoog vuur.
  2. Voeg de tomatensaus en honing toe en laat gedurende een uur sudderen.
  3. Grill of kook de hotdogworsten en grill of toast de hotdogbroodjes.
  4. Leg de hotdogworsten in de broodjes en bedek met de mix van gehakt en tomatensaus.
  5. Voeg de fijngehakte chilipepers toe en garneer met fijngesneden rode ui en kaas.