Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Minutensteaks Minutensteak | 4 | |
Krielaardappelen
Krielaardappel (Bourgondische minikrieltjes) | 500 g g | |
Kruidenboter Kruidenboter | 200 g g | |
komkommers Komkommer | 1 | |
Tomaten Tomaat | 2 | |
Mosterdvinaigrette Mosterdvinaigrette | 2 dl dl | |
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl | |
Peper Peper | ||
Zeezout Zeezout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGegrilde minutensteak met lookboter & minikrieltjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm een grillpan. Kruid de minutensteaks met peper en zout en smeer in met wat olijfolie. Grill ze in ruitmotief.
- Bak de krieltjes in de rest van de olijfolie.
- Snijd de komkommer in repen met een dunschiller en snijd de tomaat in partjes. Meng met de komkommer en werk af met de mosterdvinaigrette.
- Serveer de minutensteaks met een schijfje lookboter erop.
- Schik er de minikrieltjes en de komkommer-tomaatsalade bij.