« Terug

Chipolata met gebakken rijst en tomatensalade

BBQ

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

30 min.
Bereidingstijd
Niveau
Chipolata met gebakken rijst en tomatensalade
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 30 min.
  1. Smelt de boter in een pan en bak er de chipolata’s in aan. Bak aan beide zijden gaar.
  2. Snijd de tomaten in kwartjes en hak de lente-ui fijn. Meng en breng op smaak met de olie en het limoensap en kruid af met peper en zout.
  3. Laat het bouillonblokje oplossen in een ruime hoeveelheid kokend water en kook er de zakjes rijst in gaar. Laat ze daarna uitlekken.
  4. Verwarm de olijfolie in je pan en bak er de rijst in aan. Kruid met peper, zout en gedroogde oregano.
  5. Presenteer de gebakken rijst met de chipolata erbij. Schik er de tomatensalade bij.