De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Varkensbrochettes met groentespiesjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Varkensbrochettes Varkensbrochette700 g g
Krielaardappelen Krielaardappel200 g g
komkommers Komkommer1
Olijfolie Olijfolie2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Voor de saus

Citroenen Citroen1
Yoghurt Yoghurt125 ml ml
Mosterd Mosterd0,5 el el
Munt Munt
(gehakt + extra om te garneren)
2 el el
Bieslook Bieslook
(gehakt)
2 el el

Varkensbrochettes met groentespiesjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(3)

Bereiding

  1. Snij de aardappelen in twee en kook beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
  2. Ontpit de komkommer en snij in middelgrote blokjes. Rijg om beurten een stuk aardappel en een komkommerblokje aan een stokje. Kruid met peper en zout en bedruppel met de helft van de olijfolie.
  3. Bak de brochetten goudbruin in de resterende olijfolie. Grill ook de aardappel-komkommerspiesjes mooi bruin op de barbecue of in de grillpan.
  4. Mix alle ingrediënten voor de saus en serveer bij de spiesjes. Garneer met munt.

TIP: De aardappel-komkommerspiezen kun je de dag van tevoren klaarmaken. Zo geniet je in geen tijd van een lekker barbecue gerecht.